Bevestiging aanmelding NKC Solo

Hartelijk dank voor je aanmelding voor NKC Solo.

Wat heeft NKC Solo jou te bieden?

  • Maandelijks ontvang je de Solokoerier (als je je hiervoor hebt aangemeld), met daarin informatie over privé initiatieven zoals koffieochtenden, maar ook over de NKC groepsreizen en evenementen voor solo's. Er kunnen ook oproepjes worden geplaatst voor reisgenoten. Wil je zelf iets aanleveren, stuur dan een e-mail naar: [email protected].
  • Je kunt je aanmelden voor de afgeschermde omgeving voor solo's op ons NKC forum. Een handleiding vind je als bijlage bij de eerstvolgende Solokoerier.
  • Via dit forum kun je dan zelf contact zoeken met andere solo's om bijvoorbeeld reisafspraken te maken of samen een evenement te bezoeken. Ook kun je zelf activiteiten organiseren en hier plaatsen. In deze omgeving vind je ook een kalender met daarin komende activiteiten voor solo's. Op de NKC website vind je deze ook onder 'Events'.
  • De NKC organiseert één of tweemaal per jaar een kennismakingsweekend voor nieuwe solo's. Hiervoor ontvang je nog een persoonlijke uitnodiging.
  • Binnenkort zal één van onze vrijwilligers telefonisch contact met je opnemen om je persoonlijk welkom te heten bij de sologroep. Hij of zij kan je dan verder informeren over het reilen en zeilen binnen NKC Solo. Heb je hier geen behoefte aan, stuur dan een mailtje naar [email protected] en we verwijderen je naam van de bellijst.