Bezig met laden

introductie?

1370 keer bekeken
  • Delen

hallo,

 ik vroeg me af of er een mogelijkheid was om eens te komen kennismaken bij een solo evenement ? ik vond het niet op de site


U moet lid van de NKC zijn. U kunt dan een een mailtje sturen naar evenementen@nkc.nl en dan kunnen we u in contact brengen met het Solo-team.

Van 27-29 mei a.s. is het zomerweekend op Camping Het Lierderholt in Beekbergen. Misschien een goede gelegenheid om eens kennis te komen maken. Er wordt altijd aandacht besteed aan de Solo’s die voor het eerst komen. Dat zijn er vaak een stuk of 25-30. Misschien zie ik je daar.

Niet voor het e.o.a. maar verleden jaar was ik ook voor het eerst op een soloweekeinde en kan niet zeggen dat ik me daar echt welkom voelde. Zo is het gebruikelijk (zo bleek later) dat de 'oud' gedienden de nieuwelingen tekst en uitleg geven. Daar heb IK niets van meegekregen. Ja, commentaar dat er dit en dat niet mocht. Gelukkig ben ik ondernemend genoeg en heb m'n keel schor gekletst. En nu komt het, bij de kennismakingsdag (dit jaar) voor de Sauerland reis was er iemand die zich er toen 'verlaten' bij voelde. Ze zei dat er snel een groep gevormd werd en naar haar niet omgekeken. Ze zei ook dat ze er nooit meer naar een weekeinde heen wilde gaan. Goed gedaan hoor, 'oud' gedienden! Het komt wel goed, want camperen is als een virus, want je komt er nooit meer vanaf.

Log in om te reageren.