Bezig met laden

Mogen kritische Reviews niet meer??

544 keer bekeken
  • Delen

Heb een review gegeven over de "camperplaats" Casarones Beach" van de fam. Rutten , bekend van TV. Ik zie dat niet alleen mijn, maar ook andere kritische reviews zijn verwijderd cq niet geplaatst. Heel erg vreemd, wat is hier de reden van?


Idd viel me ook op dat slechte revueuws van de fam Rutten verwijderd zijn eergisteren hadden ze nog 2 revieuws die de campingplaats van dd fam Rutten in polopos met een 1 waardeerde Van mij krijgen ze ook niet meer  echt waardeloos die 10 revieuws zullen ze wel zelf geplaatst hebben

 

 

 

 

 

Deze reviews waren niet volgens het reageerbeleid. Mensen waarvan de geplaatste review wordt verwijderd, ontvangen hierover automatisch een bericht.

 

 

Beste NKC moderator, dat is wel heel gemakkelijk afgedaan. Je krijgt alleen een berichtje met niet veel meer dan  "geweigerd" . Dit lijkt wel op censuur en overdreven politieke correctheid. Objectieve meningen met opbouwende kritiek en eerlijke verbazing mag zeker niet meer. Hoge bomen vangen veel wind en als je daar niet tegen kunt moet je onder het maaiveld blijven.

 

 

 

Ik kan me niet aan de indruk ontrekken dat de moderator niet altijd ,,het beleid,, als dat er is, hanteerd .Dit was me al eerder opgevallen!! Ook van mij zijn een aantal reakties verwijderd en ik heb hier op geen enkele wijze informatie van hoe en waarom ontvangen. KWALIJKE ZAAK

 

 

 

Ook ik heb al een aantal keren melding gekregen dat mijn review of wijziging niet werd opgenomen met als opgegeven reden ‘geweigerd’ of ‘niet volgens het reageerbeleid’. Daar kun je als argeloos NKC-lid natuurlijk helemaal niets mee. Op vragen om verduidelijking wordt niet gereageerd. Het getuigd allemaal van een gebrek aan respect en transparantie.

Hetzelfde geldt voor feedback op deze site. Daar wordt zelden op gereageerd. Men vraagt wel om feedback, maar er iets mee doen ..., nee! Zo voel je je niet erg serieus genomen!

Af en toe komt de NKC me de neusgaten uit!

Log in om te reageren.