Bezig met laden

camperbouw FSL1

825 keer bekeken
  • Delen

Op de beurs in Hardenberg hebben we gezocht naar mogelijkheden om onze t 4 camper Dehler aan te passen aan onze eisen. De keuken(1 pit elektra) en het bed(2 uitklapbere stoelen) wilden we graag anders. Bij FSL camperbouw te Lith kwamen we hun "dreambed"tegen. Dat leek meteen de oplossing. Zij gaven direct aan te moeten improviseren aangezien de maten van onze bus afwijken van de modernere versies van Volkswagen. Na ontvangst van de offerte hebben we besloten het te laten uitvoeren. De natte ruimte(wastafel en porti potti) moesten worden verwijderd. Het dreambed is geplaatst en er is een nieuw keukenblok op maat gemaakt en gemonteerd. Prima uitgevoerd allemaal. Alles conform afspraken dus wij zijn mèèr dan tevreden.Voor de porti potti is een kastje gemaakt met een deurtje, hij kan naar voren worden getrokken, allemaal hèèl praktisch waar we zo bij kunnen, gaat prima.

 

jos banus 


Mooi dat alles naar tevredenheid is maar..................................waar doen jullie nu de behoefte nu de natte ruimte verwijderd is? in de bosjes, achter een boom?

 Deze reactie is het juiste antwoord

Quote van willemjan;    Voor de porti potti is een kastje gemaakt met een deurtje, hij kan naar voren worden getrokken, allemaal hèèl praktisch waar we zo bij kunnen, gaat prima.

Bovenstaande heb je na mijn reactie toegevoegd in het topic zodat mijn reactie belachelijk is.

Log in om te reageren.