Bezig met laden

Ervaringen Camperdorpen Arcen en Hank

569 keer bekeken
  • Delen

Hallo beste camperaars,

Ik  krijg regelmatig info over de camperdorpen Arcen en Hank. Het lijkt aantrekkelijk, maar is dat ook zo? Of zitten er ergens toch (verborgen) haken en ogen aan?

Zo heb Ik heb bijvoorbeeld ooit ergens iets gelezen of de afrekening van de energiekosten. Hier zou geen goede specificatie van gegeven worden en de afrekening zou aan de hoge kant zijn. Voor energie levering is men afhankelijk van het park.

Heel graag uw reacties.

Met dank en vriendelijke groet,

Jelle


Beste Jelle,

 

Wij zijn ook op zoek naar informatie over camperdorpen. Heb je nog zinvolle info gekregen?

groeten van Richard Koot

0640825629

 Deze reactie is het juiste antwoord
Beste Richard, wij hebben geen reacties meer gehad. Zijn wel nog eens bij beide parken gaan kijken en hebben met enkele mensen gesproken. Hier zaten er bij die .eigenlijk spijt hadden Vooral het kostenplaatje speelde een rol en de "vrijheid" om dingen wel of niet te doen. Zo ben je voor energie en TV volledig afhankelijk van de parkeigenaar (zelf een schotel plaatsen mag niet). Ook zit je wat van de "bewoonde wereld" af. Al met al is een Camperdorp een goed idee, maar dan zal het op een andere wijze gerealiseerd moeten worden, bijvoorbeeld een vereniging of coöperatie. Wij hebben er van af gezien omdat wij er in deze vorm te weinig voordeel in zien. Ps. Ook de hoge pachtprijzen speelden een rol. Groet Jelle

Log in om te reageren.