Bezig met laden

Kosten reservesleutel Fiat Ducato

170 keer bekeken
  • Delen

 

Sinds kort zijn wij in het bezit van een mooie Adria Coral (2014).   

Er zijn twee sleutels bij geleverd, één met afstandsbediening en de 2e zonder afstandsbediening. Omdat de 2e bij de stallingeigenaar is zouden wij dus zonder reservesleutel op pad moeten gaan. Dat voelt natuurlijk niet goed en handig. Ik ben bij een Fiatdealer gaan vragen of ik er .één kon bijbestellen en bij voorkeur met afstandsbediening. Ik kreeg van de medewerker een prijsopgave op papier. € 385. Zonder afstandsbediening was €100 goedkoper. Heeft iemand hier een betere ervaring? Alvast bedankt.

Rob

 

 

 

 

 


Beste Rob,

Voor mij een probleem dat er eigenlijk niet is (zou moeten zijn). Bij mij stalling hangt de reserve sleutel alleen bij de stallinghouder als de camper fysiek in de stalling staat. Ga ik er mee weg dan neem ik de reservesleutel mee. Voor de stallinghouder ook makkelijk, want alleen die campers staan in de stalling waarvan de sleutel aanwezig is! Overzichtelijk dus.

Groetjes en veel camperplezier,

Jelle

Beste Jelle,

Ja, zo kan het ook natuurlijk, ik zal met de beheerder eens bespreken of ik camper binnen het hek kan zetten en dan de sleutel bij hem thuis deponeren. En anders alleen maar overdag terug brengen.

Bedankt voor de tip.

Groet Rob

Log in om te reageren.