Advertorial - Altijd goed op reis met LMC

De moderne en lichte alleskunner LMC Tourer is bekroond als NKC Kampeerauto van het Jaar 2022.

In de categorie halfintegraal is de LMC Tourer Lift H 730 G als winnaar uit de bus gekomen. Met grote dank aan het slimme hefbed, dat in het plafond verdwijnt en hierdoor geen ruimte inneemt.
Ook het moderne interieur, de standaard compressorkoelkast en de opstelling van de keukenindeling viel de juryleden op. Bovendien is de Tourer bijzonder licht in gewicht.

"We zijn erg blij met de prijs en de feedback. Tegelijkertijd is het veel lof voor onze ontwerpers, die nog lang niet uitgekeken zijn op nieuwe trends. Met de behoeften van de gebruikers in het achterhoofd denken ze altijd een stap vooruit en creƫren ze uiteindelijk een kwalitatief goed doordachte en aantrekkelijke reisgenoot, zoals bij de Tourer," zegt Bodo Diller, brandmanager bij LMC.

Het interieur van de Tourer oogt licht en modern. Het meubilair in licht eiken worden aangevuld met accenten in mat wit en Taupe. De anti-vingerafdrukcoating op de oppervlakken zorgt voor een netjes, vuilafstotend uiterlijk.

Bij LMC ontwikkelen ze reisgezellen. Jarenlange knowhow, hooggekwalificeerde medewerkers en meer dan 65 jaar ervaring bepalen het productassortiment.

Made in Germany - van caravans en campers tot campervans. Stap in de nieuwe Tourer!