Advertorial - Voorkom ongelukken en ga veilig op reis!

Niemand wil onderweg naar de kampeerlocatie een ongeluk meemaken, toch gebeurt het helaas nog te vaak. Vaak ontstaat dit door een verkeerde bandenspanning, soms ook door een dakluik wat van een voertuig afvliegt. Toch zijn er manieren om de kans op ongelukken tot een minimum te beperken! Met de slimme sensoren van E-Trailer is het mogelijk om veiliger op reis te gaan.

Zo houden de bandenspanningsensoren (E-Pressure) tijdens de reis de spanning van de banden voor u in de gaten en wordt u gewaarschuwd wanneer de bandenspanning te hoog of te laag wordt! U kunt dan onbezorgd rijden doordat u zeker bent van de juiste bandenspanning.

Wilt u toch tussendoor de spanning van uw banden bekijken? U kunt altijd de huidige bandenspanning inzien in de E-Trailer app. Heeft u het dakluik wel goed dichtgedaan voor vertrek? Geen stress, met de E-Switch van E-Trailer ontvangt u automatisch een waarschuwing wanneer uw dakluik nog openstaat tijdens het rijden. Zo weet u zeker dat deze dicht zit en geen ongelukken kan veroorzaken. Daarnaast bent u behoorlijk wat geld kwijt wanneer u uw dakluik verliest tijdens het rijden.

E-Trailer heeft nog veel meer slimme mogelijkheden voor campers, zoals het meten van de inhoud van uw gasfles of watertank. Alle opties bekijken? Neemt u eens een kijkje op de website!