Lekker slapen? Blue Ocean maakt het je makkelijk.

Of je echt tot rust komt tijdens je vakantie hangt af van of je lekker slaapt. En dat is voor veel campereigenaren helaas niet altijd het geval. Camperbedden geven vaak onvoldoende steun en comfort. Iets wat, zeker voor mensen die al lichamelijke klachten ervaren, juist zo nodig is.

Voorkom rugklachten
Om onrustige nachten en rugklachten te voorkomen is het daarom slim om de matrassen in je camper (op tijd) te vervangen door matrassen van goede kwaliteit. Veel kampeerders proberen hun nachtrust nog te verbeteren met een topmatras, maar wanneer de basis niet goed is, keren de klachten vaak weer terug. Door te kiezen voor een hoogwaardig matras – gemaakt van kwalitatief koudschuim – weet je zeker dat je heerlijk ligt.

Blue Ocean maakt het eenvoudig
En dat is waar de oprichters van Blue Ocean bij willen helpen. Zij zagen dat veel mensen hun campermatras wel wíllen vervangen, maar er tegen aanliepen dat ze:

  • het ingewikkeld vinden om de juiste matrasmaat te kiezen;
  • verzanden in een doolhof aan keuzes in type matrassen;
  • óf geen tijd hebben om met hun camper naar een matrassenproducent te rijden.

Het Blue Ocean matras
Daarom biedt Blue Ocean één type koudschuimmatras van hoge kwaliteit in slechts twee versies (medium en hard) waarop iedereen heerlijk kan slapen.

Een matras dat eenvoudig in een overzichtelijke webshop te bestellen is met een goed bereikbare klantenservice voor vragen en advies.

Een matras op maat gemaakt in Nederland, binnen drie weken geleverd. Duurzaam geproduceerd met een duurzaam bamboe tijk.

Een matras waarop je 100 nachten mag proefslapen om er zeker van te zijn dat je aankoop bevalt.