Veilig op reis met HYMER

Het laatste waarover u zich zorgen zou moeten maken wanneer u ontspant op uw welverdiende vakantie, is uw veiligheid.

Van de juiste keuze van parkeerplaats tot startonderbrekers en alarmsystemen tot extra sloten voor deuren en meer - HYMER heeft de meest effectieve veiligheidsmaatregelen voor uw volgende camperreis op een rijtje gezet.

Een paar algemene tips:

  • Verberg waardevolle spullen
  • Als u het voertuig verlaat, sluit het dan af en neem de sleutel mee
  • Sluit af voordat u naar bed gaat
  • Laat geen autopapieren achter in de camper

Iedereen die zich bezighoudt met de veiligheid van zijn camper komt meestal tot de conclusie: deuren en ramen zijn de eerste keuze voor inbrekers en dieven als ze zich toegang willen verschaffen tot het voertuig. Daarom is het zinvol om na te denken over extra deur- en raamsloten voor uw camper.

Camperkluis

Het is het veiligst als u uw waardevolle spullen bij u draagt. Maar dat is niet altijd mogelijk, zeker niet op een ontspannende of actieve vakantie. Als u iets waardevols in uw camper moet achterlaten, kunt u extra beveiliging toevoegen met een camperkluis van HYMER.

Diefstal van de camper

Dat campers helemaal in zijn, blijkt niet alleen uit het enthousiasme voor de vakantievorm en de goede verkoopcijfers in de branche, maar helaas ook uit de diefstalstatistieken van campers. De diefstal van campers en andere kampeermiddelen is van 2019 tot 2020 met 8,7 procent gestegen. U kunt gebruik maken van startonderbrekers of gps-trackers om te voorkomen dat u het slachtoffer wordt van diefstal.

Lees meer over veilig op reis gaan met HYMER en bekijk de producten voor meer veiligheid.