Advertorial - Wereldpremière bij Dethleffs!

Dethleffs, de uitvinder van de 'woonauto', presenteert in zijn 90-jarige bedrijfsgeschiedenis zijn eerste eigen buscamper: de Globetrail.

Voor de nieuwe buscamper op basis van de Fiat Ducato maakte Dethleffs gebruik van zijn jarenlange ervaring met de ontwikkeling en produceren van meer dan 50.000 buscampers in opdracht. Er waren genoeg redenen om in het jubileumjaar een eigen buscamper van het merk Dethleffs op de markt te brengen. Zo bestond in 2020 zo’n 32 procent van de hele markt voor recreatievoertuigen in Europa uit buscampers. Tegelijkertijd zijn buscampers in Duitsland, op Urban Campers na, het snelst groeide segment met een groei van 47 procent in 2020 in vergelijking met een jaar eerder.

Indelingen

Dethleffs presenteert de Globetrail in twee indelingen: Globetrail 600 DB en Globetrail 640 EB. Groot onderscheidend kenmerk: terwijl de 6,0 meter lange Globetrail 600 DB is uitgerust met een dwars tweepersoonsbed achterin, zijn in de 36 cm langere Globetrail 640 EB de bedden in lengterichting geplaatst, die niet alleen als eenpersoonsbedden, maar ook als één grote ligweide kunnen worden gebruikt. Het exterieurdesign past perfect bij het Dethleffs-familiedesign met effen vlakken rond de ramen en de dynamische rode welving eronder.

Hoogtepunten

Enkele hoogtepunten van de Globetrail:

  • De royale luifel zorgt voor een schaduwrijk plekje. En de luifelverlichting voor een gezellige sfeer.
  • Kabelvoorbereiding voor zonnepanelen, achteruitrijcamera, tv- en satellietaansluiting.
  • De zwarte aluminium velgen geven de Globetrail een stoere, sportieve uitstraling.
  • Luxueuze uitrusting ook in de cabine: lederen stuurwiel, Captains-chair stoelen met armleuningen en nog veel meer
  • Zwart gespoten grille
  • 90 liter brandstoftank
  • In kleur meegespoten bumper