Veel camperplaatsnieuws

Benieuwd naar welke nieuwe camperlocaties erbij zijn gekomen en welke camperplaats een metamorfose ondergaat? Bekijk het overzicht.

Nieuwe camperplaats in het Drentse Hijken

In Hijken in Drenthe is op een voormalig campingterrein camperplaats de Raatakkers geopend. De nieuwe locatie heeft plek voor vijftien campers. De nieuwe eigenaren zijn de locatie nog aan het opknappen, maar camperaars zijn al van harte welkom.

Camperplaats Huizen krijgt upgrade

De camperplaats aan de IJsselmeerstraat in Huizen is vanaf maandag 7 juni beperkt toegankelijk voor campers, omdat de gemeente de locatie opnieuw gaat inrichten. Dat heeft de gemeente Huizen laten weten.

Nieuwe camperlocatie Leveroy

In het Noord-Limburgse kerkdorp Leveroy is een nieuwe camperplaats geopend bij een zorgboerderij. De locatie bestaat uit dertig plaatsen op gras, waarvan twintig met een verharde rijstrook.

Nieuwe camperlocatie in Markelose boomgaard

In het Overijsselse Markelo is onlangs een nieuwe camperlocatie geopend, Het hof van (H)eden. Er is plek voor twintig campers.

Nieuwe camperplaats in het Noord-Limburgse Heijen

In Heijen, gelegen in het Maasduinengebied in de provincie Limburg, is Camperplaats Heijen geopend. Deze heeft plek voor 25 campers.