Advertorial: Verhuur jouw camper bij Europa's nummer 1 road trip aanbieder

Naast 1.900 eigen voertuigen maakt Indie Campers nu ook ruimte voor campereigenaren om te verhuren op hun platform.

Wie is Indie Campers eigenlijk?

Indie Campers is acht jaar geleden opgericht in Portugal door twee vrienden, Hugo Oliveira en Stefan Koeppl. Zij hebben besloten om een camperverhuurbedrijf te beginnen voor reizigers die in Portugal aankwamen op zoek naar de beste golven in Europa. Op deze manier konden Hugo en Stefan hun passie voor campers delen met de rest van Portugal en al snel daarna met de rest van de wereld. Vandaag de dag is Indie Campers niet meer enkel een product voor surfers maar een  verhuurmarktplaats voor road trips die families, koppels en groepen vrienden helpt die op reis willen, om levenslange herinneringen te creëren en de beste plaatsen in Europa en Amerika te ontdekken.

Marktplaats, het nieuwe pronkstuk van Indie Campers

Momenteel focust Indie Campers zich niet meer enkel op zijn eigen vloot. Sinds 2021 heeft Indie Campers ruimte gemaakt op hun platform waarbij iedereen die over een camper beschikt deze veilig en vertrouwd kan verhuren. Met reeds acht jaar ervaring met het verhuren van voertuigen en alles wat daarbij komt kijken kan Indie Campers de meest vertrouwde en veilige marktplaats aanbieden. Zo staat ook de 24/7 klantenservice klaar om alle nodige hulp aan te bieden aan zowel verhuurders als huurders, zodat alle betrokkenen gerust kunnen zijn. Ook biedt Indie Campers in samenwerking met Nationale-Nederlanden verzekeringen aan en zijn de betalingen beveiligd.
Verhuurders krijgen de kans om geld te verdienen door het verhuren van hun voertuigen aan de klanten van Indie Campers die hiervan kunnen genieten #LetsgoIndie. Het enige wat de verhuurder hiervoor hoeft te doen is een advertentie aanmaken.

Cijfers uit 2021 om trots op te zijn

● 12+ miljoen bezoekers
● 23 duizend boekingen in 2021
● Een klanttevredenheid van 4.5/5
● Een gemiddelde boekingswaarde van 1.000 euro per reis
● Momenteel actief in 15 landen en 2 continenten

Maak nu deel uit van de Indie Camperfamilie en groei mee.