Advertorial: Succesvolle HYMER B-ModernComfort T met voordeelpakket

Een lichte, stabiele voertuigopbouw met extra veiligheid en comfort – dat is het resultaat van de succesvolle samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER.

De innovatieve HYMER B-klasse ModernComfort T is de eerste halfintegraal wereldwijd met de combinatie van het nieuwe Mercedes-Benz Sprinter-motorrijtuig en het door HYMER zelf ontwikkelde en bekroonde SLC-chassis. Door de uiterst lichte en stabiele opbouw, evenals de extra veiligheid en het rijcomfort, bent u met deze sportief-elegante begeleider op elke reis altijd een etappe vooruit – en dat zelfs onder de grens van 3,5 ton. Het is dan ook geen wonder dat deze camper door de ANWB is verkozen als Camper van het Jaar 2019 en door AUTO BILD REISEMOBIL het maximum aantal van 5 sterren kreeg voor ‘Rij- en wooncultuur op topniveau’.

Standaard is de B-MC luxe uitgevoerd. Deze camper heeft een grote garage, optimale isolatie, 36 cm hoge dubbele multibodem met doorlaadfunctie, een grote verswatertank van 180 liter en vele andere standaards.

Het actiemodel White line bevat vele extra’s, waaronder:

  • Motorvariant Mercedes-Benz 418 CDI met 177 pk
  • Automatische versnellingsbak 9G-TRONIC
  • Adaptive cruise control
  • Originele Mercedes-Benz 16 inch lichtmetalen velgen
  • Halfautomatische airco TEMPMATIK
  • MBUX 10,25“ multimedia systeem incl. navigatie en achteruitrijcamera

Het voordeel van dit Whiteline-pakket is meer dan € 7.000,-. De meest populaire indeling van de White Line is de Hymer B-MC T 600. Deze luxe camper heeft twee eenpersoonsbedden en een zeer ruime garage. De geselecteerde HYMER-dealers hebben deze camper nog op voorraad staan. Deze kan dus snel aan u worden geleverd zodat u komende zomer al mooie herinneringen kunt gaan maken.

BELANGRIJK IS NIET WAAR U BENT. MAAR HOE.

Bekijk alle gedetailleerde informatie over het actiemodel White Line.