Advertorial: Start nu met het verhuren van je camper

Het hoogseizoen staat voor de deur! Start dus vandaag nog met het verhuren van je camper en profiteer meteen van extra inkomsten. 

Staat jouw camper ook het grootste deel van het jaar stil? Dat is zonde, want je kunt geld verdienen met jouw camper! Per jaar kun je al snel 6.000 euro verdienen met verhuur via Goboony, hét deelplatform voor campers. Daarnaast kun je door je camper te verhuren ook anderen laten genieten van de vrijheid van jouw camper. Deze zomer willen namelijk meer mensen dan ooit met een camper op vakantie. Win-win dus!

Goboony neemt alles voor je uit handen. Jij hoeft alleen maar te zorgen voor een mooie advertentie en een goed bijgehouden kalender. Goboony zorgt er met hun marketing team voor dat jouw camper goed gevonden wordt. Ook afwikkelingen van de borg en naheffingen bij schade of bijvoorbeeld boetes en kosten van tolwegen lopen via Goboony. Mochten er dus problemen ontstaan, dan zijn zij er om te bemiddelen. Hun uitgebreide algemene voorwaarden en huurcontracten helpen daar ook bij. En mocht de huurder bijvoorbeeld annuleren, dan hebben ze duidelijke annuleringsvoorwaarden op de website. Daarnaast heeft Goboony een eigen dagverzekering. Met deze flexibele verzekering is je voertuig automatisch gedekt voor de periode dat je je camper verhuurt via Goboony. Als verhuurder heb je dus geen kosten wanneer de camper niet wordt verhuurd!

  • Verzekering is inbegrepen
  • Bepaal zelf wanneer en aan wie je verhuurt
  • Adverteren is gratis
  • Verdien eenvoudig je camperkosten terug

Verhuur snel, makkelijk en veilig je camper via Goboony. Het hoogseizoen staat voor de deur, dus maak vandaag nog een mooie advertentie voor je camper aan. Goboony helpt je door alle stappen heen!