Advertorial: LMC ontwikkelt al meer dan 65 jaar met aandacht voor elk detail uw betrouwbare vakantie-thuis op wielen

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen

Op de locatie Sassenberg in Münsterland zet LMC zich al 65 jaar in voor innovatieve productieprocessen. LMC werkt met een nieuwe productietechnologie, onderscheidend lean management en zeer gemotiveerde medewerkers. Allen staan zij voor het uitstekende werk en de hoge kwaliteit van LMC-producten. LMC bouwt uw mobiele thuis met kennis van zaken en passie, zodat u alleen mooie momenten met uw LMC camper beleeft.

Vertrouwen, al 65 jaar

LMC is zeer vindingrijk. Gebruik van duurzamere onderdelen? Extra opbergruimte nodig? Bij LMC leveren ze met de geavanceerde technologie tot en met het kleinste detail, de maximale veiligheid en functionele oplossingen, zowel in het interieur als aan de buitenkant. Alle componenten in uw LMC zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en het behouden van uw camper in een goede conditie, zodat uw investering in een LMC een veilige investering is.

Actiemodel 65-jarig bestaan

Wanneer u uw vakantie begint met het jubileummodel, de Van 643 G, kunt u het maximale verwachten van het gemak en de optimale vrijheid van de nieuwe halfintegraal. Hij is bijzonder slank gebouwd, waardoor deze zeer wendbaar is én u er gemakkelijk mee kunt reizen.

Het lichte, vriendelijke ontwerp van de stoffen en meubels in het interieur zorgen voor een aangename sfeer waarin u kunt ontspannen. Kijk uit naar een welverdiende vakantie samen met de “65 years edition” van LMC.