Advertorial: GasStop gasfleszekering - noodafsluiter voor propaangas

Gasfleszekering voor maximale propaangas bescherming 24/7

Waarom heb ik een GasStop nodig?

Wat heeft u aan veiligheid gedaan met betrekking tot uw gassyteem in uw camper of weet u dat niet? Als u naar de bovenstaande foto kijkt, hoe is uw gassyteem dan beveiligd tegen ongewenste calamiteiten!? Heeft u het gehele systeem beveiligd of alleen maar een klein onderdeel ervan? Gaslekken, branden en vergiftiging vormen reële risico’s als je gasflessen gaat gebruiken. Maar u wilt het comfort en het gemak van gas in de camper natuurlijk niet missen.

De gasfleszekering van GasStop biedt maximale bescherming, 24 uur per dag! In geval van een grote lekkage, ergens in het gassysteem, zal de gasfleszekering van GasStop onmiddellijk ingrijpen en geheel automatisch de toevoer van gas volledig uitschakelen. De calamiteit kan daarna verholpen worden en de GasStop kan weer worden gereset voor gebruik. Indien aanwezig, kunt u ook de allerkleinste lekken in het gassysteem vinden, zie op onze website hoe u dat kan doen met uw eigen GasStop.

We adviseren iedereen om regelmatig het gassysteem te controleren, helemaal wanneer u het gassysteem al een tijd niet gebruikt hebt. De GasStop beschermt het volledige gassysteem, niet alleen een gedeelte daarvan. De GasStop wordt namelijk altijd direct op de propaangasfles gemonteerd, voor de gasdrukregelaar en voor het gassysteem.

Op de GasStopindicator kunt u ook zien wanneer de gasfles bijna leeg is zodat u deze tijdig weer kunt laten bijvullen. Bescherm wat waardevol voor u is en voorkom (ernstige) ongelukken zodat u volop kunt genieten van uw welverdiende vrije tijd.

Team GasStop.