Advertorial: Extra voordelige Adventureseries bij Sunlight

Flexibel en vrij — de mooiste momenten creëer je zelf.

De campers van Sunlight zijn betrouwbaar, veelzijdig, wendbaar en van hoge kwaliteit. Uitnodigend om in te stappen en om mee weg te rijden. In de campers voelen camperaars zich goed vanwege de uitgekiende constructies, de gezellige sfeer en door de uiterst royale inrichting. Tijd om op pad te gaan!

Volledig uitgerust

Sunlight denkt anders, ontwerpt creatief en zoekt naar ongewone plekken. Dat is precies wat de populaire Adventure Editions uitstralen, met een heleboel extra’s, extreem veel stijl en vooral een ontdekkingsdrang.

De Adventure modellen zijn volledig standaard uitgerust met zwart metallic cabine, zilver zijplaat met matzwarte striping, airconditioning in de cabine, cruisecontrol, een volledig uitgeruste keuken, panoramadakraam en nog veel meer.

Het interieur is gezellig, maar vooral stoer. Uiteraard wordt er niet ingeleverd op comfort. Bestuurders- en passagiersstoelen zijn 180° draaibaar en net als alle andere stoelen ergonomisch voorgevormd.

Het voordeel van deze Adventure modellen kan oplopen tot € 5.917. En dat bij de toch al gunstige prijs die hoort bij Sunlight. Bij alle modellen is een Adventure uitvoering beschikbaar. Dus bent je op zoek naar een buscamper of juist een integraal? De stoere Adventure modellen zijn beschikbaar voor jou!

Bekijk ze op de website van Sunlight.