Advertorial: Een optimaal klimaat in uw camper?

Met de Webasto Cool Top Trail is het altijd aangenaam

U heeft de perfecte overnachtingsplek gevonden voor de komende dagen. Nu is het tijd om te relaxen! De vakantie wordt natuurlijk nog mooier wanneer u kunt genieten van zonnig weer. Met de zon op het dak kan de temperatuur in de camper snel oplopen. Dit kan vooral in het slaapvertrek oncomfortabel zijn.

Een airconditioning biedt hierbij uitkomst. De Webasto Cool Top Trail kan eenvoudig geïnstalleerd worden op het dak van uw camper. In veel gevallen kan deze gemonteerd worden in plaats van een bestaand dakluik. Er zijn drie uitvoeringen, waarbij het koelvermogen varieert van 2.000W tot 3.400W. Hiermee is er altijd een passende oplossing.  Dankzij de ruim bemeten warmtewisselaar koppelt de airco krachtige prestaties aan een zeer efficiënte werking.

De Cool Top Trail is standaard uitgerust met een warmtepomp, die ook bij lage buitentemperaturen (tot wel -5 °C) uitstekende prestaties biedt. Zo is het zelfs bij temperaturen rond het vriespunt snel aangenaam warm in uw camper of caravan. Krachtige prestaties en een laag geluidsniveau maken het mogelijk om binnen een aangenaam klimaat te realiseren, zonder dat u daarbij uw buren op de camping overlast bezorgt. Dankzij het gebruik van kwalitatief hoogwaardige componenten bent u verzekert van een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.

Meer weten over de voordelen en alle functies? Ga dan naar: