Advertorial: Dethleffs viert 90ste verjaardag met jubileummodellen

De 3 jubileumseries bij Dethleffs zijn speciaal en compleet uitgerust voor zowel de 'startende' als de meer ervaren camperaar.

90 jaar geleden begon de geschiedenis van Dethleffs. Arist Dethleffs bouwt dan zijn eerste caravan, toen nog 'woonauto' genoemd, in Duitsland. Het woord 'vrije tijd' was tot dusver bij weinigen bekend, een vakantie met het gezin was een privilege en het toerisme stond nog in de kinderschoenen. Met de ontdekking van de caravan begon een nieuw tijdperk. Comfortabele kampeervakanties, avontuur in de natuur, de ontmoeting met vreemde landen en andere culturele reizen hebben een revolutie teweeggebracht in de geschiedenis van het reizen. 

Nu zijn we 90 succesvolle kampeerjaren verder. Om het succes van al die jaren te vieren heeft Dethleffs 3 jubileummodellen uitgebracht:

  • Just 90
  • Pulse Classic 90 serie
  • Trend 90 serie

Met de speciale serie Just 90, brengt Dethleffs, die driemaal de Duitse Fairness Preis heeft gewonnen, een camper die de moderne, maar zonder meer ook de 'startende' camperaar zal aanspreken. Naast de uitrusting is het ontwerp van dit compacte jonge halfintegraal model modern met een fris interieur. De lijst met daarop de standaarduitrusting is lang, de prijs daarentegen klein.

De Pulse Classic wordt voortgezet als Pulse Classic 90 met vier indelingen - twee queensbed- en twee eenpersoonsbed indelingen met verschillende zitgroepopstellingen en met nog meer uitrusting on top. Liefhebbers van een chique maar ook klassiek ontwerp voelen zich bijzonder comfortabel in de Pulse Classic 90.

Naast deze in 2021 uitgebrachte actiemodellen komt Dethleffs nu ook voor het modeljaar 2022 met het jubileummodel Trend 90. Als basis daarvoor zijn de in Nederland en België zeer populaire Trend halfintegralen ingezet, maar ditmaal op basis van een Citroën met standaard 165 pk motor. Een startklare uitrusting aangevuld met speciale striping en een fraaie chique stoffering maken het jubileummodel compleet.

Hier kunt u meer lezen over de verschillende actiemodellen.