Advertorial: De nieuwe Tramp S - sportief en dynamisch

Moderne designaccenten, een intelligent lichtconcept en een ongelooflijk gevoel van ruimte zorgen dat u zich ongetwijfeld goed voelt.

De nieuwe HYMER Tramp S is op diverse vlakken kampioen. Het gezellige interieur overtuigt door de moderne, typische HYMER-designaccenten, een uitgekiend verlichtingsconcept en een royaal gevoel van ruimte. Het is ons eerste model van 3,5 ton gebaseerd op de beproefde en technologisch uitstekende Mercedes-Benz-voorwielaandrijving met origineel chassis. Dankzij de eenvoudige bediening vormt deze camper dé instap in de wereld van het mobiele reizen op een hoger niveau en is daardoor ook voor iedereen de ideale eerste HYMER.

Enkele highlights:

  • Halfintegraal op de nieuwe Mercedes-Benz Sprinter met voorwielaandrijving evenals uitgebreide assistentie- en multimediasystemen
  • Vlakke vloer met doorlopende stahoogte van 2,04 meter in het hele woongedeelte
  • Optioneel hefbed
  • Vier volwaardige stoelen in rijrichting (waarvan twee eenvoudig te bedienen klapstoelen)
  • Grotere onafhankelijkheid door diesel-heteluchtverwarming met boiler en 152l-compressorkoelkast standaard

Naast de al bestaande indelingen op een lengte van 739 cm komt HYMER met een 709 cm lange camper met een nieuwe indeling met losse bedden achterin. Deze nieuwe uitvoering is een stuk korter en zorgt hierdoor voor de vaak gevraagde kortere overhang aan de achterkant.

In onze configurator kunt u de HYMER Tramp S helemaal volgens uw eigen smaak inrichten.

Ontdek alle mogelijke uitvoeringen en maak uw eigen droomvoertuig.