Advertorial: De beste verkoopprijs bepalen voor je camper.

De beslissing is gevallen: je verkoopt de camper. Maar hoe bepaal je de werkelijke marktwaarde en de vraagprijs?

Misschien wil je een andere camper, misschien heb je het geld ergens anders voor nodig. Wat de reden ook is, de verkoop van je camper is een grote beslissing die veel geld vertegenwoordigt. Maar wat is de camper nou eigenlijk precies waard? Je hebt waarschijnlijk wel een idee wat je voor de camper wil hebben, maar of dat ook realistisch is? Je weet zelf ook wel dat een opkoper zo min mogelijk wil betalen. Ga je een nieuwe camper kopen dan kan je je camper waarschijnlijk wel inruilen, maar ook de dealer wil er zoveel mogelijk aan verdienen en zal niet betalen wat jij er voor wil hebben. Wie kan je genoeg vertrouwen om een eerlijke waardebepaling te geven?

Denk eens aan het waardebepalingsformulier van Motorhome Depot Nederland. Wanneer je dat invult, neemt een campermakelaar contact met je op en maakt een afspraak om de camper bij jou thuis te waarderen. Dat heeft diverse voordelen: de campermakelaar heeft niet alleen verstand van campers, maar ook van de markt. Hij weet precies welke campers op dit moment goed verkopen en waar je dus een hogere prijs voor kunt vragen. Maar ook: om de simpele reden dat het bij jou thuis, op jouw oprit is.

De waardebepaling door de campermakelaar van Motorhome Depot is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Let op: een waardebepaling is altijd een momentopname. Ben je nog niet van plan je camper te verkopen, wacht dan met het verzoek om een waardebepaling. Natuurlijk zal de campermakelaar proberen je te overtuigen de camper via hem te verkopen, maar het hoeft niet. Je kan nog steeds besluiten de camper zelf te verkopen. Ga je wel in zee met de campermakelaar, dan weet je dat je een goede prijs zult krijgen voor je camper, dat de transactie helemaal veilig verloopt via de derdengeldenrekening onder notarieel toezicht  en dat de campermakelaar alles zal doen om jou helemaal te ontzorgen.