Advertorial: Carado, gewoon goed. Waar u ook naartoe wilt

Het Duitse campermerk Carado biedt solide campers in het instapsegment voor een redelijke prijs. Veiligheid en kwaliteit staan voorop.

Simpelweg. Slim. Reizen. Met de campermodellen van Carado geniet u van een zorgeloze vakantie én een maximale vrijheid. De motortechniek, de carrosserie als ook de goed doordachte woonoplossingen worden continue getest en verder doorontwikkeld.

Naast diverse integraal-, halfintegraal- en alkoofmodellen is er sinds 2017 de populaire Camper Van. Voor sommigen een auto, die ze als camper gebruiken. Voor anderen een camper, die ze ook dagelijks gebruiken. De compacte en wendbare Carado Camper Van stuurt probleemloos door de smalle straatjes en steegjes. U komt overal, of het nu langzaam of snel moet.

Het pop-up dak, dat vanaf modeljaar 2022 voor Carado Camper Vans kan worden besteld, is gebouwd met behulp van LFI-technologie. Hierdoor is het niet alleen plat, maar ook stabiel. Het pop-up dak voegt twee extra slaapplaatsen toe, voor nog meer comfort en een heel speciaal thuis-weg-van-huis gevoel voor uw tijd op de weg.

Carado bestaat 15 jaar en heeft daarom de Edition 15 modellen uitgebracht. Deze actiemodellen zijn volledig uitgerust en laten niets te wensen over. En dat voor een special actieprijs.

Configureer hier uw ideale Camper Van.