Advertorial: Camper verkopen? Motorhome Depot helpt je graag!

Heb je op een camperbeurs een nieuwe camper gekocht, verkoop je oude camper dan met hulp van Motorhome Depot.

De eerste twee grote camperbeurzen zijn weer voorbij. Motorhome Depot vernam van veel bezoekers dat zij ervan genoten om na zo’n lange tijd weer campers te kijken en elkaar te ontmoeten. Er was veel moois te zien en wellicht heb jij eindelijk jouw droomcamper gespot en misschien zelfs al gekocht. In dat geval speelt vast de gedachte door je hoofd dat je nu serieus moet na gaan denken over de verkoop van je huidige camper. Het is een goed idee om dat nu vast te doen, want de prijzen voor gebruikte campers zijn nu hoog. Maar een camper verkopen is geen eenvoudig proces en er komt veel geld bij kijken. Wat is de camper waard? Hoe voorkom je dat fraudeurs er met jouw camper vandoor gaan? Wanneer deze vragen door je hoofd spelen, overweeg dan eens om de campermakelaars van Motorhome Depot in te schakelen, zij kennen de markt en regelen het hele verkoopproces van A tot Z voor jou.

Motorhome Depot werkt volgens een vast stappenplan dat begint met een vrijblijvend gesprek en eindigt met de overhandiging van de sleutels, maar pas nadat betaling heeft plaats gevonden via de stichting derdengelden onder notarieel toezicht voor een veilige betaling. De campermakelaar zorgt voor de rest: de verkooppresentatie, het begeleiden van bezichtigingen, prijsonderhandelingen, de verkoopovereenkomst, de oplevering en het overschrijven bij de RDW.

De prijs die jij voor je camper ontvangt, is een marktconforme prijs die de campermakelaar en jij samen hebben afgesproken. Lukt de verkoop niet binnen de afgesproken tijd, dan kost het jou niks omdat Motorhome Depot volgens de no cure no pay formule werkt. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we je nog veel meer over hoe Motorhome Depot werkt.

Bel Motorhome Depot op 085 065 76 20 of vul het waardebepalingsformulier in. De campermakelaar in jouw regio neemt dan contact met je op.