Advertorial: Bruggink, verkoopbemiddeling zonder zorgen

Inruil of verkoop? Bruggink Caravans & Campers heeft al vele campers en caravans van eigenaar laten wisselen. Het principe is simpel en uiterst succesvol: u heeft een te verkopen camper of caravan, zij hebben de potentiƫle klanten.

HOE WERKT HET

U geeft opdracht aan Bruggink Caravans & Campers om uw caravan of camper via hun bemiddeling te koop aan te bieden. Dan nemen zij het gehele verkooptraject voor hun rekening. Er is duidelijkheid en werken met van te voren afgesproken bedragen, en niet met percentages, schept veel duidelijkheid. Bruggink Caravans & Campers gaat uw camper of caravan fysiek te koop aanbieden in een van hun vestigingen. Daarnaast zullen zij uw camper of caravan op alle mogelijke manieren gaan promoten. Uw kansen op een goede en snelle verkoop zijn daardoor aanzienlijk groter.

UW VOORDELEN BIJ VERKOOP VIA BRUGGINK

1. Uw camper/caravan wordt verkocht met alle rechten en plichten van een consumentenkoop. Dit wil zeggen dat de koper van Bruggink koopt en zij de caravan/camper van u inkopen.
2. Uw camper/caravan wordt aangeboden BOVAG kampeerauto/caravan- garantie. Een grote zekerheid voor de koper! 3. Uw camper/caravan wordt voor verkoop gecontroleerd waarbij de gebreken worden gerepareerd.
4. Het gehele verkooptraject wordt door Bruggink voor u gedaan.

Kijk voor alle informatie op