Advertorial: Blijf op reis met de HYMER Campus

De HYMER buscamper is klaar voor elk avontuur. Wat u ook wilt doen.

De HYMER-buscampers zijn vanwege hun wendbaarheid, compacte afmetingen, de flexibele en doordachte indeling van de zitplaatsen en de veelzijdige gebruiksmogelijkheden prima voertuigen voor lange vakanties, spontane weekendjes weg en ook gewoon voor een ritje naar de supermarkt in de buurt.

De Camper is een actiemodel waar u direct mee op pad kunt. De Free Campus biedt tal van hoogtepunten in de uitrusting. We beginnen aan de buitenkant: de matzwarte, lichtmetalen velgen van 16" en de zwarte, glanzende radiateurgrill accentueren het design.

Het interieurdesign met zilverafwerking in combinatie met witte kleppen aan de dakbergkasten geeft een open en heldere indruk. Samen met de grijs-bruine stoffen en de qua kleur bijbehorende vloer ontstaat een gezellig ruimtegevoel.

Dankzij het krachtige Fiat-Ducato-chassis is hij de perfecte begeleider, die dankzij het praktische, zwarte uitzetdak voldoende plaats biedt voor 4 personen – plus een ISOFIX-bevestiging voor een kinderzitje op de zitbank van het woongedeelte.