Sunlight kampeerauto’s; vrij zijn in waar je gaat of staat

De kampeerauto’s van Sunlight zijn betrouwbaar, veelzijdig, wendbaar en van hoge kwaliteit. Uitnodigend om in te stappen en weg te rijden.

Nb 17 4 1 Sunlight T68 Xvedtion Lifestyle 4

2O2O
Inmiddels 15 jaar geleden, begon het Sunlight avontuur. De drijfveer voor ontwikkeling en ontdekking is nu net zo aanwezig als op de eerste dag.

Toen de geschiedenis van SUNLIGHT 15 jaar geleden in beweging kwam, wist nog niemand waar de reis heen ging. Er is een bijzondere koers uitgestippeld. Sunlight ging op zoek naar het buitengewone, koos voor avontuur en ontdekte nieuwe dingen — tot op de dag van vandaag.

Alles gecombineerd in de actiemodellen XV: in deze speciale uitvoering is alle knowhow gestoken, die de afgelopen 15 jaar is opgedaan. Dat zijn 15 jaren geweest waarin voor veeleisende en avontuurlijke reizigers hoogwaardige kampeerauto’s zijn ontwikkeld en gebouwd.

De XV is tegelijkertijd opvallend en ingetogen, progressief modern en sportief. Het resultaat mag gezien en beleefd worden! De XV ziet er chique uit, in een doordacht ontwerp en hoogwaardig tot in detail.

Eén comfortzone: tot in het allerkleinste detail overtuigt het interieur met functionaliteit, kwaliteit en gezelligheid — van de praktische toiletruimte tot aan de hoogwaardige matrassen in de slaapruimte.

De XV is leverbaar als halfintegraal in twee populaire indelingen, de T68 met twee éénpersoonsbedden en een grote garage. En de T69 met gelijke afmetingen, maar dan met een royaal queensbed indeling. Kiest u zelf.

Een volledig uitgeruste keuken met 167 liter koel-/vriescombinatie, groot panorama dakluik , tablet holder en USB-contact, 22" led-tv met volautomatisch SAT-systeem, multimedia pakket met navigatiesysteem en achteruitrijcamera, maar ook een cassetteluifel in fietsendrager in mat zwart — de XV legt op het gebied van de speciale uitrusting van deze jubileum editie de lat op alle punten extra hoog.

Ook de populaire buscamper ‘Cliff’ is verkrijgbaar als XV Edition, echter met een andere samenstelling van het jubileum pakket.

Kijk voor meer informatie op de website van Sunlight.