Advertorial: Zorgeloos de camper verkopen via Motorhome Depot

Na de zomervakantie komt het moment dat je denkt: houden we deze camper of verkopen we de camper?

MHD Groepsfoto+Logo HR 300Dpi RGB

Voor velen was deze corona-zomer de eerste ervaring met een camper. Wie eenmaal met de camper op pad is geweest, wil nooit meer anders, maar heeft wel een heel nieuw wensenlijstje. De volgende camper moet kleiner zijn, zodat je meer keuze hebt uit camperplaatsen. De volgende camper moet groter zijn, zodat er meer mensen mee kunnen. De volgende camper moet meer comfort, of de volgende camper moet juist een oudje zijn dat je zelf helemaal gaat verbouwen.

Een andere camper betekent dat je de huidige camper eerst moet verkopen. Het gaat om veel geld, dus over hoe je dat gaat aanpakken moet je echt even over nadenken. Niet alleen wil je een marktconforme prijs, je wilt dit geld ook daadwerkelijk op jouw rekening zien en geen slachtoffer worden van fraudeurs. Daarnaast wil je waarschijnlijk zo min mogelijk toestanden en alleen serieuze bezichtigingen en biedingen.

Dat is het moment waarop je ons, Motorhome Depot, inschakelt. De campermakelaar van Motorhome Depot uit jouw regio voert een gedetailleerde campercheck uit en baseert daar een waardebepaling op. Wanneer je akkoord gaat met het voorgestelde verkoopbedrag, neemt hij het gehele traject uit handen. De camper blijft tijdens het verkoopproces bij jou thuis staan, maar je kunt hem tijdens het verkooptraject ook bij één van de Motorhome Depot facility centers stallen. Contacten met geïnteresseerde kopers lopen via de campermakelaar, daar heb je geen omkijken meer naar. De uiteindelijke financiële transactie verloopt veilig via een derdengeldenrekening onder notarieel toezicht.

Motorhome Depot werkt volgens de no cure, no pay formule. Als de camper binnen de afgesproken verkoopperiode niet is verkocht, dan betaal je niets.

Motorhome Depot Nederland is een franchiseformule van twintig regionale campermakelaars gericht op de bemiddeling bij de verkoop van gebruikte campers. Omdat Motorhome Depot de grootste campermakelaar van Europa is, hebben kopers en verkopers van gebruikte campers toegang tot de totale markt van Europa.