Advertorial: Verkoop of koop je camper veilig via Motorhome Depot

Met de camper vakantie vieren in de anderhalvemetereconomie. Veel campers wisselen juist nu veilig van eigenaar via Motorhome Depot.

Er zijn nog heel veel twijfels over de zomer van 2020, maar langzamerhand begint Nederland weer goede hoop te hebben op een mooie zomervakantie. Toen de eerste versoepelingen van de lockdown kwamen, realiseerden veel mensen zich dat juist een camper mogelijkheden biedt om in de anderhalvemetereconomie toch een fijne vakantie te hebben. Want hoewel we nog niet weten waar we naartoe kunnen rijden, met een camper kunnen we in ieder geval ergens heen, al was het maar naar Zeeland.

Ideale tijd om te verkopen

Maar hoe komen al deze mensen die andere jaren naar de costa’s vliegen nu nog voor de zomer aan een camper? Een nieuwe camper heeft een levertijd, maar een tweedehands camper niet. Wij merken dat bij Motorhome Depot! Het is enorm druk met mensen die juist nu beslissen om een camper te kopen. Daarom is het nu de ideale tijd om de camper te verkopen. Bij Motorhome Depot kunnen wij jouw camper snel en tegen een marktconforme prijs verkopen.

Mensen die veilig een betrouwbare camper voor een marktconforme prijs zoeken, zijn bij Motorhome Depot aan het juiste adres. Betrouwbaar omdat wij vooraf een volledige CamperCheck, vochtmeting en RDW-registratiecontrole uitvoeren bij iedere camper. Veilig omdat wanneer koper en verkoper via de makelaar tot een overeenkomst zijn gekomen, de betaling via een stichting derdengelden onder notarieel toezicht verloopt. Motorhome Depot garandeert op deze manier dat de betaling voor zowel de koper als de verkoper veilig verloopt.

Marktwaarde bepalen

Wil je jouw camper verkopen en weten wat de marktwaarde is, vul dan het waardebepalingsformulier in. De campermakelaar in jouw regio neemt dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wie op zoek is naar een camper vindt bij ons een ruim camperaanbod en kan altijd vrijblijvend een zoekopdracht plaatsen door het zoekopdrachtformulier in te vullen. Voor vragen mail je naar [email protected] of bel je naar 085 065 7620.