Advertorial: Verhuur je camper en profiteer van extreme populariteit

Campers zijn sinds de corona-uitbraak extreem populair. Steeds meer eigenaren verhuren daarom hun camper en verdienen zo goed geld.

Maarliefst 250 camper eigenaren zijn in de laatste 10 dagen gestart als verhuurder via Goboony. Binnen een dag zagen zij de eerste aanvragen al binnenkomen, en momenteel wordt er in de eerste 4 weken al ruim € 4000 verdiend. Ook op lange termijn is verhuur interessant. Veel van onze verhuurders die al langere tijd actief zijn verdienen meer dan € 10.000 per jaar.

Je verhuurt gratis en bent altijd volledig verzekerd

Nieuwe verhuurders starten niet alleen vanwege de enorme populariteit van campers. De meesten willen het verhuren gewoon eens vrijblijvend uitproberen. Verhuren via ons platform is namelijk helemaal gratis, en dankzij onze nieuwe dagverzekering is je camper ook automatisch gedekt voor schade en aansprakelijkheid. Dat is ideaal mocht je nog niet verzekerd zijn voor verhuur. Zo verhuur je dus altijd zonder risico.

Besteed de verhuur uit met Goboony Get & Go

Wil je je camper wel verhuren, maar doe je liever niet zelf de in- en uitgifte? Dan kun je terecht bij onze nieuwe Get & Go locaties. In samenwerking met Motorhome Management & Care (onderdeel van Motorhome Depot Nederland) hebben we 6 locaties door het land geselecteerd waar je terecht kunt om je camper door ons te laten uitgeven aan huurders. Zo kun je het verhuren helemaal uit handen geven.

Waarom anderen verhuren via Goboony

Er zijn meer dan 3000 camper eigenaren actief op ons platform en zij waarderen onze service met een 9,4. De meesten zijn gestart om hun vaste lasten terug te verdienen, maar ze blijven vanwege het bijzondere contact met andere gebruikers op ons platform.

Dit zijn de vaakst genoemde voordelen om te verhuren op Goboony:

  • Je camper aanbieden is en blijft gratis
  • Je camper is automatisch verzekerd zonder gedoe
  • Jij bepaalt aan wie, wanneer en hoe je je camper verhuurt
  • Je bepaalt je eigen tarief
  • Wij regelen al het papierwerk
  • Je wordt deel van een levendige community