Advertorial: Veilig je camper verkopen via Motorhome Depot

Je camper verkopen? Laat het over aan de campermakelaar en je weet zeker dat je krijgt wat jouw camper waard is.

Na een paar prachtige reizen met een camper, weet je nu eindelijk wat voor camper je het liefste wilt hebben. Een halfintegraal, of toch een integraal? Misschien een buscamper? Een hefbed, een vast bed, twee losse bedden? Welke camper het beste past, weet je pas wanneer je er echt mee onderweg bent geweest.

Verkopen van jouw camper

Op het moment dat je besluit om jouw camper te verkopen en op zoek te gaan naar de ideale camper, komen de zorgen: hoe ga je jouw camper verkopen?
Ontvang je wel wat jouw camper werkelijk waard is? Bij een dealer krijg je zelden een goede (inruil)prijs en bij een particuliere verkoop weet je niet wie je over de vloer krijgt en liggen fraude, diefstal en bedrog op de loer.

Deze zorgen verdwijnen wanneer je in zee gaat met de campermakelaar van Motorhome Depot. Zij werken op basis van geen verkoop, geen kosten. De campermakelaar bezichtigt en taxeert de camper en voert een vochtmeting uit.  Hierdoor weet je dat je een reële prijs voor jouw camper krijgt.

Grote verkoopkansen

Motorhome Depot adverteert jouw camper en onderhoudt het contact met geïnteresseerde kopers. Omdat de makelaar jouw camper goed kent, krijg je alleen bezichtigingen van mensen die exact op zoek zijn naar jouw camper en al weten wat de camper kost. De kans is daarom groot dat de verkoop bij een eerste of tweede bezichtiging al rond is. Is de deal eenmaal gesloten, dan verloopt de betaling via de notaris. Hierdoor zijn de koper en verkoper ervan verzekerd dat het geldbedrag niet opeens verdwenen is. Wil je graag jouw camper verkopen en weten wat de marktwaarde is van jouw camper? Vul het  waardebepalingsformulier in en de regio campermakelaar neemt contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.