Advertorial: Succesvolle Hymer B-klasse ModernComfort T

Lichte, stabiele voertuigopbouw met extra veiligheid en comfort – dat is het resultaat van de succesvolle samenwerking tussen Mercedes-Benz en Hymer.

Een etappe vooruit

De innovatieve Hymer B-klasse ModernComfort T is de eerste halfintegraal ter wereld met de combinatie van het nieuwe Mercedes-Benz-Sprinter-motorrijtuig en het door Hymer zelf ontwikkelde en bekroonde SLC-chassis. Door de uiterst lichte en stabiele opbouw evenals de extra veiligheid en het rijcomfort ben je met deze sportief-elegante begeleider op elke reis altijd een etappe vooruit – en dat zelfs zeker voor een camper onder de grens van 3,5 ton gewicht. Het is dan ook geen wonder dat deze door de ANWB is verkozen als “Camper van het Jaar 2019” en door Aauto Bild Reisemobil het maximum aantal van vijf sterren kreeg voor ‘rij- en wooncultuur op topniveau’.

Standaard is de B-MC luxe uitgevoerd. Deze camper heeft een grote garage, optimale isolatie, 36 centimeter hoge dubbele multibodem met doorlaadfunctie, grote verswatertank van 180 liter en vele andere standaards.

Het actiemodel 'WhiteLine' bevat vele extra’s, waaronder:

  • Motorvariant Mercedes-Benz 418 CDI met 177 pk
  • Automatische versnellingsbak 9G-TRONIC
  • Adaptive cruise control
  • Originele Mercedes-Benz 16 inch lichtmetalen velgen
  • Halfautomatische airco TEMPMATIK
  • MBUX 10,25“ multimedia systeem incl. navigatie en achteruitrijcamera

Uiteindelijk komt dit neer op een voordeel 7.000,- euro met dit WhiteLine pakket. De meest populaire indeling van de WhiteLine is de Hymer B-MC T 600. Deze luxe camper bevat twee eenpersoonsbedden en een zeer ruime garage. De geselecteerde Hymer-dealers hebben deze camper nog op voorraad staan. Deze kan dus snel aan geleverd worden zodat je deze zomer mooie herinneringen kunt gaan maken.

BELANGRIJK IS NIET WAAR JE BENT. MAAR HOE.

Bekijk hier alle gedetailleerd informatie over de Hymer B-MC T.