Advertorial: Optimaal klimaat met de Webasto Cool Top Trail dakairco

Vakantiegangers die met de camper op pad gaan genieten graag van optimaal comfort. Een airco draagt bij aan dit comfort.

De Webasto Cool Top Trail dakairco's zijn ontworpen voor gebruik op caravans en campers met een lengte tot 10 meter. Er zijn drie uitvoeringen, waarbij het koelvermogen varieert van 2.000W tot 3.400W. Hiermee is er altijd een passende oplossing. De systemen zijn standaard uitgerust met een warmtepomp, die ook bij lage buitentemperaturen (tot wel -5 ° C) uitstekende prestaties biedt.

Eenvoudig te installeren

De systemen zijn zeer eenvoudig in te bouwen. Ze worden geplaatst op de opening van een standaard dakluik met een afmeting van 400x400 millimeter. Met de optionele adapter kunnen ze ook geplaatst worden op een dakopening van 360x360 millimeter. Op een andere plaats op het dak monteren kan natuurlijk ook, maar dan dient er gezaagd te worden.

Koelen én verwarmen

Krachtige prestaties en een laag geluidsniveau maken het mogelijk om binnen een aangenaam klimaat te realiseren, zonder dat u daarbij uw buren op de camping overlast bezorgt. Dankzij de warmtepomp kunt u ook met een groot vermogen verwarmen. Zo is het zelfs bij temperaturen rond het vriespunt snel aangenaam warm in uw camper of caravan.

Compact ontwerp

Dankzij het compacte ontwerp heeft de Cool Top Trail een opmerkelijk laag profiel en neemt ook de binnenunit niet veel ruimte in. De unit kan bediend worden middels bijgeleverde afstandsbediening. Naast de standaard koel- en verwarmingsfuncties, beschikt de Cool Top Trail over handige extra functies zoals ontvochtiging, timer en slaapfunctie.

De Cool Top Trail is te bestellen via de Webasto Dealer. Kijk hier voor het dichtstbijzijnde verkooppunt.