Advertorial: LMC: voor de mooiste momenten van je leven

Bij LMC bouwen we niet alleen maar campers – we verwezenlijken vakantiedromen. 100% Made in Germany, op basis van Duitse degelijkheid en kwaliteit.

Hymer Nb 18 Sep 2

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen

Op de locatie Sassenberg in Münsterland zet LMC zich in voor innovatieve productieprocessen. Wij werken met een nieuwe productietechnologie, onderscheidend lean management en zeer gemotiveerde medewerkers. Allen staan zij voor het uitstekende werk en de hoge kwaliteit van onze producten. Wij bouwen uw mobiele thuis met kennis van zaken en passie, zodat u alleen mooie momenten met uw LMC camper beleeft.

Al 65 jaar vertrouwen

LMC is zeer vindingrijk. Gebruik van duurzamere onderdelen? Extra opbergruimte nodig? Wij maken het allemaal mogelijk. Bij LMC leveren we met onze geavanceerde technologie tot en met het kleinste detail, de maximale veiligheid en functionele oplossingen, zowel in het interieur als aan de buitenkant. Alle componenten in uw LMC zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en het behouden van uw camper in een goede conditie, zodat uw investering in een LMC een veilige investering is.

Thuis in uw vakantiewereld

Om ervoor te zorgen dat u zich echt op uw gemak voelt in uw LMC-camper, hechten we ook veel waarde aan het ontwerp van het interieur. Met onze specialisten creëren we design- en functiegerichte interieurs met stoffen en materialen die niet alleen mooi maar ook praktisch zijn. Met een opbergruimte die u veel ruimte biedt om spullen netjes te houden en met details waar u gewoonweg van zult houden. Uw LMC is overal ter wereld uw mobiele thuis.

  • Modellen voor instappers, stellen en gezinnen
  • 8 indelingen om uit te kiezen
  • Talrijke slimme oplossingen
  • Ontworpen voor duurzaamheid en kwaliteit
  • Design gecombineerd met traditie

Nieuw en populair model bij LMC

Onze nieuwe Cruiser serie staat voor comfort en aangenaam rijplezier op weg naar uw vakantiebestemming. De Cruiser biedt ruimte aan maximaal vijf personen en de onafhankelijkheid die u voor uw reis wenst. Met drie indelingen kunt u kiezen tussen een grotere versie met een aparte doucheruimte of voor een compacte variant met een gecombineerde sanitaire ruimte. U kunt zich zeker verheugen op fijne vakantiemomenten met de nieuwe Cruiser.

Kijk hier voor meer informatie.