Advertorial: Laika geeft je het 'Dolce Vita gevoel'

Elke camper van Laika is uniek, met passie gemaakt en alleen daarom al onderscheidend van de doorsnee camper.

De designers bij Laika zijn zo gepassioneerd dat ze iedere camper ontwerpen alsof het hun eigen camper is. Daarom wordt er alleen gekozen voor de meest exclusieve stoffen en materialen, elke kleur en vorm wordt zorgvuldig bestudeerd en gecombineerd.

De Kosmo-modellen zijn op maat voor iedereen en compromisloos. Bekijk de wereld vanuit een nieuw perspectief. Laat je verleiden door een landschap en wees klaar om opnieuw te vertrekken.

De highlights van Kosmo:

 • Interieur met Italiaans design ‘modern Laika look’
  Kleurrijke effecten in de woonruimte dankzij het keukenblad en de tafel met geoxideerd metaaleffect, de zilvermetalen keukenwand met geborsteld effect en de “metallic chocolate”-afwerking van de profielen onder de kastjes.
 • Zit- en rustcomfort
  Standaard l-zitgroep met comfortabele stoelen, in hoogte verstelbare hoofdsteunen (niet voor Kosmo 512) en hoog comfort ‘s nachts dankzij hoogwaardige matrassen.
 • Geavanceerde technologie
  Indirecte LED-verlichting op verschillende niveaus (onder de bovenkasten en onder het keukenblad), standaard vijf usb-poorten.
 • Topniveau standaarduitrusting
  Schuifdak in de bestuurderscabine, dakluik 70x50 cm in de woonkamer, “Laika Magic”-sloten voor garagedeuren, centrale vergrendeling van cabine en woonruimte, uiterst comfortabele “Captain Chairs” cabinestoelen, ventilatiesysteem voor luchtcirculatie achter de bovenkasten.
 • Ook geschikt voor koude klimaten
  De isolatie in geëxtrudeerd polystyreen hardschuim (XPS), de waterverwarming (optioneel voor sommige modellen), de isolatie van de vuilwatertank (comfort Kosmo pack) en de verwarmde vloer (optioneel), maken de Kosmo modellen geschikt voor elk klimaat.
 • Ruime keuze voor persoonlijke aanpassingsmogelijkheden
  Inclusief echt leer en een breed scala aan accessoires.

Een populaire indeling van de Kosmo modellen is de 509. Deze nieuwe half-integraal, op Fiat Ducato-chassis, is 7,41 meter lang en heeft twee grote enkele bedden achterin.