Advertorial: Knaus viert Nederlands feestje in Duitsland

Dit jaar vervalt de kampeerbeurs in Utrecht en daarom gaat Knaus helemaal los in Düsseldorf, nét over de Duitse grens.

Foto: Messe Düsseldorf

Tijdens Caravan Salon, de grootste kampeerbeurs ter wereld, viert Knaus z’n 60-jarig jubileum. Ook de zustermerken Tabbert, Weinsberg en T@b vieren dat feestje mee, met tientallen jubileumacties.

De Caravan Salon is al decennialang de grootse kampeerbeurs ter wereld en editie 2020 zal de boeken in gaan als het meest coronaveilige kampeerevenement. De Duitse voorschriften zijn zelfs strenger dan in ons eigen land. Niet heel gek dat de Knaus Tabbert Groep voor Düsseldorf kiest om de 60-ste verjaardag van Knaus groots te vieren.

In totaal staan de Knaus-merken tentoongesteld op maar liefst 24.000 vierkante meter; twee keer zo veel als tijdens eerdere Caravan Salon-beurzen. De caravan- en campergigant presenteert van 4 tot en met 13 september zo’n 160 voertuigen, waarvan een groot deel met speciale beursacties zal worden aangeboden. Speciaal voor Nederlandse kampeerders is er een 40-tal Nederlandse adviseurs aanwezig, om je wegwijs te maken in alle verschillende jubileummodellen, de verschillende indelingen en de speciale beursacties waarmee je duizenden euro’s kunt besparen.

Duizenden euro's voordeel

Jubileummodellen zijn doorgaans voertuigen die met een zeer uitgebreide uitrusting worden aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. In het verleden bood Knaus bijvoorbeeld all-inclusive caravans aan waarbij een voordeel van 4.000 euro niet ongebruikelijk was. Bij de campers kon dat voordeel zelfs oplopen tot meer dan 15.000 euro. Knaus heeft dit jaar zelfs twee feestjes te vieren: het merk bestaat 60 jaar, maar 2020 is ook een jubileumjaar omdat Knaus-oprichter Helmut Knaus dit jaar 100 jaar zou zijn geworden. Reden genoeg om tijdens de beurs in Düsseldorf flink uit te pakken en dat wordt gesterkt door de absolute radiostilte die het merk in acht neemt, om straks in Düsseldorf te kunnen knallen met spectaculaire actiemodellen en beursacties.

Foto: Messe Düsseldorf

100 euro vergoeding

Het concern vergoedt aan iedereen die tijdens de beurs een camper of caravan koopt € 100 euro als compensatie voor de brandstof- en entreekosten. Die korting geldt bovenop de speciale beursaanbiedingen. Voorwaarde is wel dat je de caravan of camper bij een Nederlandse verkoopadviseur aanschaft - zij kunnen je ook goed adviseren over de Nederlandse dealerbedrijven.