Advertorial: Hymer Free S – Buscamper voor avonturiers met hoge eisen

Modieus en modern interieur in combinatie met voorwielaangedreven Mercedes-Sprinter: de Hymer Free S is de perfecte metgezel voor kleine uitstapjes en grote avonturen.

Wie het bijzondere zoekt, heeft een bijzondere begeleider nodig. Daarom bouwt Hymer al sinds 1961 buscampers die klaar zijn voor elk avontuur. In die tijd gaf Hymer de klanten met de buscamper „Caravano“ toegang tot een volledig nieuwe dimensie in mobiel reizen. Tegenwoordig zijn Hymer buscampers vanwege hun wendbaarheid, compacte afmetingen, flexibele indeling en de veelzijdige gebruiksmogelijkheden prima voertuigen voor zowel lange vakanties als spontane weekendjes weg, maar ook gewoon voor een ritje naar de supermarkt in de buurt.

De nieuwe Hymer Free S biedt je misschien wel de meest comfortabele manier om spontaan te zijn.

Zomaar wat hoogtepunten:

  • Mercedes-voorwielaandrijving met optimale efficiëntie en uitstekende rijeigenschappen en tractie, ook op nat wegdek
  • Elektrische lediging van afvalwatertank
  • Stahoogte in woongedeelte tot 2 m
  • Comfortabele, uittrekbare toegang tot het bed
  • Modern en fris interieur met licht meubeldecor, zilveren kleuraccenten en trendy stoffen.

Geen compromissen

Met zijn krachtige Mercedes Benz motor tot wel 177 pk, de optionele 9-traps automatische versnellingsbak en de omvangrijke veiligheidsuitrusting is hij de perfecte begeleider voor kleine uitstapjes en grote avonturen.

Om volop te genieten van jouw welverdiende vrije tijd heeft de Hymer Free S vanzelfsprekend een heleboel comfort aan boord. Dankzij het sportieve en moderne interieur bezorgt hij je onvergetelijke reiservaringen zonder compromissen. Matwitte oppervlakken en zilvergrijze details in combinatie met eikenhouten accenten leveren een sfeervol beeld op en zorgen voor de exclusieve Hymer-charme.