Advertorial: HYMER Exsis I 580, nu snel leverbaar met gratis automaat

Slank, wendbaar, integraal. Dat is de vernieuwde HYMER Exsis I 580. Met de nieuwe Exsis bewijst HYMER de jarenlange ervaring op het gebied van lichtgewichtconstructies.

De Exsis is uitzonderlijk in de categorie van 3,5 ton. Zelfs bij een nagenoeg volledige uitrusting kan er bij twee personen, een gevulde verswatertank en twee volle gasflessen nog 450 kilogram extra lading worden meegenomen.

De nieuwe Exsis kan nu tijdelijk met gratis 9-traps automaat aan u geleverd worden. De kleur van het exterieur is wit, en bij het interieur kunt u kiezen uit twee kleuren. De ongedwongenheid van het bestaan in zijn mooiste vorm: veel ruimte, veel licht, veel leven. Het elegante interieur van de HYMER Exsis-i 580 laat u niet alleen genieten van de weergaloze sfeer, maar laat u ook hopen dat de reis nooit eindigt.

Ook het exterieur van de Exsis overtuigt door de unieke vorm en uitgekiende functie. Het aerodynamische design zorgt onder andere voor een gering brandstofverbruik, geluidsarm rijden en perfect zicht. Dankzij de innovatieve opbouwtechnologie beschikt de Exsis over uitstekende isolatiewaarden en is zeer stabiel en duurzaam.

De belangrijkste voordelen:

  • Licht, smal en wendbaar dankzij 2,22 m buitenbreedte
  • Ook met volledige uitrusting zeker in de klasse van 3,5 t (een C-rijbewijs is dus niet nodig)
  • Alle tanks en installaties in de camper zijn ge├»soleerd en verwarmd
  • Standaard grote koelkast van 142 l
  • Zeer royaal gevoel van ruimte

Op uw nieuwe HYMER hoeft u niet lang te wachten. Hij is nog dit voorjaar leverbaar zodat u snel nieuwe reiservaringen kunt opdoen.