Advertorial: Extra complete Kampeerauto van het jaar 2020

Met de nieuwe, zeer populaire, Carado halfintegraal 338 krijg je veel camper voor je geld.

Kleine wijzigingen

De T 338 wordt aangeboden met de nieuwe, licht gewijzigde vormgeving aan de buitenkant. Door de nieuwe lambrisering van het bed achterin het voertuig, die qua kleur is afgestemd op de bekleding, ziet het interieur er bijzonder gezellig uit.
De twee opbouwspots in het bedgedeelte zijn voorzien van usb-aansluitingen, nieuw in de voertuigen van Carado. Een halfhoge kledingkast zorgt voor een vrij zicht door het interieur. De keuken bevindt zich achter de zitgroep, de meest ideale plek voor veel mensen.

Geleverd met Cleverpakket

Bovendien kun je optioneel een hefbed boven de zitgroep kiezen. De twee extra slaapplaatsen kunnen eenvoudig naar beneden worden gelaten. Via een kleine ladder stap je heel gemakkelijk het slaapgedeelte in. Hoewel minder dan zeven meter lang, beschikt de 338 over twee eenpersoonsbedden – van 1,90 meter en 2 meter lengte. Comfortabel en compact: bij deze lay-out sluit het één het ander niet uit. Ook de garage aan de achterkant is groot en ruim. De T 338 wordt nu ook geleverd met aantrekkelijk Cleverpakket. Dit houdt in dat de camper onder andere een zwaardere motor, TV met satellietschotel, airco en luifel bevat.

Het kampeerpubliek vond dat deze camper de titel NKC Kampeerauto van het jaar 2020 verdiende. Let op; dit aantrekkelijk scherp geprijsde model is beperkt leverbaar, dus ga hem snel bekijken bij uw Carado-dealer.