Advertorial: Dethleffs viert verjaardag met Just 90

Met de speciale serie Just 90 brengt Dethleffs een camper die de moderne en zeker ook de startende camperaar zal aanspreken.

Negentig jaar geleden begon de geschiedenis van Dethleffs. Arist Dethleffs bouwt dan zijn eerste caravan in Duitsland. Het woord vrije tijd was tot dusver bij weinigen bekend, een vakantie met het gezin was een privilege en toerisme stond nog in de kinderschoenen. Met de ontdekking van de caravan begon een nieuw tijdperk. Comfortabele kampeervakanties, avontuur in de natuur, de ontmoeting met vreemde landen en andere culturele reizen hebben een revolutie teweeggebracht in de geschiedenis van het reizen. 

Jubileumfeest

Nu zijn we negentig succesvolle kampeerjaren verder. Om het succes van al die jaren te vieren heeft Dethleffs het jubileummodel Just 90 uitgebracht.

Naast de uitrusting is het ontwerp van deze compacte jonge halfintegraal modellen modern met een fris interieur. De lijst met standaardrusting is lang, de prijs daarentegen klein. De Just 90 biedt een eerlijke, prijsgunstige start binnen de Dethleffs-wereld – zonder concessies te doen aan kwaliteit of uitrusting. Een echt verjaardagscadeau! De Dethleffs Just 90 is verkrijgbaar in zes verschillende indelingen. Alle zijn optioneel te bestellen met een 2-persoons hefbed. Standaard zijn alle modellen uitgerust met een 120 pk motor en hebben ze bij een toegestaan totaalgewicht van 3.500 kg een goedkeuring voor 4 personen.

Highlights

  • Aantrekkelijke ‘Ready to Go’ standaarduitvoering voor een aantrekkelijke jubileumprijs
  • Hefbed voor alle halfintegralen optioneel verkrijgbaar
  • Led-spots in zitgroep en slaapvertrekken incl. touchfunctie en usb-aansluiting
  • Zijwanden, achterzijde en dak in GFK
  • 70 cm brede opbouwdeur met raam en centrale deurvergrendeling
  • Nieuwe, dynamisch vormgegeven kap boven de cabine
  • Fris en modern design

Lees meer over de Just en bekijk de verschillende indelingen