Advertorial: De elektrische vouwfiets van Shinga Lacros

Lacros (Shinga) is dé Nederlandse specialist in elektrische vouwfietsen. Vanuit Schijndel worden de fietsen ontworpen en gemaakt, een echte Nederlandse fiets!

Reizen is leuk, leerzaam en ontspannend, iedereen doet het, de ene meer dan de ander. Voor de reiziger die absolute vrijheid zoekt, is een elektrische vouwfiets de ideale oplossing. De techniek staat niet stil, en het oude beeld van een vouwfiets past niet meer bij de mogelijkheden die elektrische vouwfietsen nu bieden.

Zeer compact en licht

Lacros elektrische vouwfietsen rijden met gemak meer dan 50 kilometer met ondersteuning. Ze zijn tenminste 40% lichter dan de elektrische fiets en ze ook nog eens zeer compact te maken. Ruimte en gewicht zijn van groot belang wanneer we van huis gaan en onszelf gaan verplaatsen. Een fiets is zeker niet gemaakt voor vervoer in boot, camper of trein. Dan komen we bij de keuze voor een vouwfiets terecht, maar daar wil je na 10 kilometer zwaar trappen liefst zo snel mogelijk weer van af. De oplossing is de elektrische vouwfiets. Comfortabel toeren door mooie landschappen of door smalle steegjes in een stad. Geen last van verkeer opstoppingen en moeiteloos een berg op zonder uitgeput terug te keren.

Een trekhaak is niet meer nodig, geen dure fietsendragers, en geen diefstal van de drager. Wanneer de Lacros elektrische vouwfietsen mee gaan, dan wordt de vakantie nog leuker! Niet bij 30 graden in de auto zoeken naar een parkeerplek, gewoon even op de e-vouwfiets en laat je naar je bestemming duwen door de krachtige elektromotor.

En waarom dan Shinga Lacros? Omdat je veel fiets krijgt voor een scherpe prijs. De onderdelen zijn de beste in het segment, zoals Panasonic en Samsung in de batterij, RVS gecombineerd met aluminium, Shimano en Tektro af gemonteerd.

Geen rare onderdelen

In de basis is het een eenvoudige fiets, omdat ze bij Lacros weten dat onze klanten overal naar toe reizen en een plaatselijke fietsenmaker altijd het probleem moet kunnen oplossen. Dus geen rare onderdelen zoals V-snaren, cardan assen, etc. Echt gewoon fietsen! Wij hebben een zeer kundige service-afdeling en alle onderdelen op voorraad. Binnen drie dagen hebben we de onderdelen in heel Europa!

Voor iedereen heeft Shinga Lacros de ideale elektrische vouwfiets. Kom vrijblijvend proefrijden, en voor NKC-leden geeft Shinga Lacros, bij aankoop van een Lacros vouwbare e-bike, tot 1 augustus 2020, een leuke korting van 50 euro per fiets*!

*Je dient vooraf te melden dat je NKC-lid bent.