Advertorial: 17 & 18 Oktober grote najaarshow bij Oortgiese Campers.

Onder het genot van een hapje en een drankje zijn er het weekend van 17 en 18 oktober weer vele top occasions te zien en er is volop informatie over verkoop, verhuur, onderhoud/apk, accessoires, inbouw en schadeherstel.   

Oortgiese Campers

De huurvloot van 2020 zal weer aangeboden worden voor verkoop. Allemaal zeer jonge campers van de merken Sunlight, Dethleffs, Adria, Bürstner en Pössl. Campers vanaf een half jaar oud, maar tegen bijzonder scherpe prijzen. Buscampers, halfintegralen en integraalcampers, ze staan er en bijna allemaal met automaat! Ook de ruimtereus, de Thor ACE met slide out zal te bewonderen zijn in een aantal uitvoeringen.

Daarnaast zal er een brede selectie aan top occasion campers zijn waardoor er een mooi aanbod is in diverse prijsklassen.

Tijdens de feestelijke show zal er uiteraard een hapje en een drankje zijn. Iedereen is van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur op Dambroek 16A in Baak. Meer informatie hierover of over alle campers in de verkoop op: WWW.OORTGIESE-CAMPERS.NL of 085-773 10 22.