Advertorial: 16 t/m 19 oktober najaarsshow bij Oortgiese Campers

Van 16 t/m 19 oktober is er bij Oortgiese Campers weer een najaarsshow. Een hapje en drankje en meer dan 8.000 m2 met campers staan weer klaar!

Oortgiese Campers

Onder het genot van een hapje en een drankje zijn van vrijdag 16 t/m maandag 19 oktober weer vele top occasions te zien en is er volop informatie over verkoop, verhuur, onderhoud/APK, accessoires, inbouw en schadeherstel.   

De huurvloot van 2020 zal aangeboden worden voor verkoop. Allemaal zeer jonge campers van de merken Sunlight, Dethleffs, Adria, Bürstner en Pössl. Campers vanaf een half jaar oud, maar tegen bijzonder scherpe prijzen.  Buscampers, halfintegralen en integraal campers, ze staan er. En bijna allemaal met automaat! Ook de ruimtereus, de Thor ACE met slide out, zal er te bewonderen zijn in een aantal uitvoeringen.

Daarnaast zal er een brede selectie aan top occasion-campers zijn waardoor er een mooi aanbod is in diverse prijsklassen.

Tijdens de feestelijke show zal er uiteraard weer een hapje en een drankje zijn. Iedereen is van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur op Dambroek 16A in Baak.

Meer informatie hierover of over alle campers in de verkoop op: WWW.OORTGIESE-CAMPERS.NL of 085-773 10 22.