Advertorial: 1000 gratis entreetickets voor de Caravan Salon

Dit jaar gaat de Kampeer en Caravan Jaarbeurs Utrecht niet door. Knaus Tabbert stelt 1000 gratis entreetickets voor CSD Düsseldorf beschikbaar.

Foto: Messe Düsseldorf.

De Caravan Salon is al decennialang de grootse kampeerbeurs ter wereld en editie 2020 zal de boeken in gaan als het meest coronaveilige kampeerevenement. De Duitse voorschriften zijn zelfs strenger dan in ons eigen land.

Knaus Tabbert viert feest. Het merk Knaus is in 2020 60 jaar en dat wordt gevierd met tientallen jubileummodellen en beursacties. Met een 40-tal Nederlandse adviseurs zijn de merken Knaus, Tabbert, Weinsberg en T@b aanwezig in hal 1 en hal 4 van Messe Düsseldorf (CSD), op maar liefst 24.000 vierkante meter standoppervlakte met circa 160 voertuigen. Zij nodigen je graag uit en staan voor je klaar om je te adviseren.

Gratis entreekaarten

En wie jarig is trakteert! De eerste 1000 Nederlandse klanten die het invulformulier op de merkenwebsites van het concern op correcte wijze invullen ontvangen 1 gratis toegangskaart (per adres). Dat is mooi meegenomen, daar hoef je maar weinig voor te doen!
TIP: Let er op dat u de code die u ontvangt uiterlijk op 28 augustus online heeft geregistreerd (coronamaatregel)! Anders vervalt de code en kun je 'm niet meer gebruiken.
Tickets worden verstrekt naar volgorde van binnenkomst totdat de voorraad op is. Er geldt: op = op en wie het eerst komt die het eerst maalt.