Advertorial: Wie het laatst koopt, koopt het best

Wie in december een bezoek brengt aan Bakker Campers in Wenum Wiesel kan diverse interessante ‘eindejaarsaanbiedingen' ontdekken.

Voor echte ‘koopjes’ moet je er normaliter snel bij zijn, maar wie in de laatste maand van dit jaar een bezoek brengt aan Bakker Campers in Wenum Wiesel kan diverse interessante ‘eindejaarsaanbiedingen' ontdekken.

2019 was een goed jaar voor de al meer dan 25 jaar bestaande camperspecialist op de Veluwe. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het reizen met een camper, niet zelden gestimuleerd door de prachtige avonturen die de deelnemers aan het tv-programma We zijn er bijna beleven. Een programma dat duidelijk maakt dat de reis vaak boeiender is dan de bestemming. Daar komt bij dat steeds meer mensen zich realiseren dat geld op de bank niets meer oplevert terwijl je van een camper elke dag kunt genieten.

Er werden bij Bakker Campers dan ook meer kampeerwagens dan ooit verkocht, maar door inruil en het aanbieden van een steeds breder assortiment nieuwe en zo goed als nieuwe exemplaren dreigt de onderneming zelfs aan het 10.000 m2 grote expositieterrein niet genoeg te hebben. Momenteel staan er ruim 100 stuks op een nieuwe eigenaar te wachten en dat aanbod groeit gestaag. Vandaar de eindejaarsopruiming: er moet ruimte gecreëerd worden.

Veel campers zijn scherp afgeprijsd, terwijl iedereen die nog in december een camper koopt gratis een set all-weather banden en een NKC All risk-verzekering* krijgt. 

* vraag naar de voorwaarden

Om de doorstroming te bevorderen blijft het natuurlijk mogelijk uw camper, caravan, auto, motor of boot in te ruilen. Dankzij een groot netwerk bent u bij Bakker Campers altijd verzekerd van een goede inruilprijs.

Meer informatie? Check de website.