Advertorial: Voorpret op de Vakantiebeurs

Vakantie! Van alleen het horen van het woord maakt je hart al een sprongetje. En zo is het ook, vakantie is ontspannend, avontuurlijk, leuk en vaak verrassend. Het vinden van die vakantie is vaak een tweede.

De een vindt het heerlijk om uren, soms dagenlang het internet af te struinen naar dat perfecte plekje. Dat geldt echter niet voor iedereen. Het grote online aanbod zorgt ook voor stress, keuzestress. Boeken is definitief, wat als ik spijt krijg en toch nog een mooiere locatie tegenkom?
Wat als je je direct door de specialisten live kunt laten informeren en inspireren? En ineens een goed totaaloverzicht krijgt van bestemmingen en reisorganisaties? Dan wordt het maken van een keuze toch een stuk makkelijker

Mengelmoes van culturen

En dat kan. Van 16-19 januari op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs, Utrecht. Alle werelddelen zijn hier vertegenwoordigd, reisspecialisten van over de hele wereld komen samen en dat levert een leuke mengelmoes van culturen. Je kunt ook volop genieten van lokale dans en zang, interessante reispresentaties bijwonen, overheerlijke gerechten proeven van over de hele wereld. Ga je voor Griekse moussaka, een Indonesische gado gado of start je de dag met een echte Italiaanse cappuccino?
En dan is er natuurlijk de uitwisseling van informatie, direct van de specialist zelf of met andere reizigers. Vaak profiteer je ook nog eens van leuke beurskortingen.

Uitgebreid theaterprogramma

Laat je ook verrassen door het uitgebreide theaterprogramma. In samenwerking met onze deelnemers en partners hebben we weer een enorm gevarieerd programma voor je in petto met boeiende reispresentaties en shows. Bekijk nu het totale overzicht per dag.

Tijd voor een feestje

Aankomende editie is extra feestelijk, want de Vakantiebeurs bestaat 50 jaar! En dat zal geen enkele bezoeker ontgaan. Grote Nederlandse artiesten komen optreden in de festivaltent en iedereen viert het feestje mee. Een editie met een gouden randje om niet te missen.

Scoor nu je kaartje met korting via NKC

Bestel je kaartje en betaal slechts € 9,- in plaats van € 15,-!