Advertorial: Nieuwe campers bij Gelderse Caravan Centrale

Benieuwd naar de campermodellen van 2020? Kom dan gerust eens langs in de showroom van Gelderse Caravan Centrale in Barneveld. Of kom langs van 9 tot en met 13 oktober op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht!  

Nieuwe 2020 campers bij Gelderse Caravan Centrale

De campermodellen van 2020 zijn nóg luxer en comfortabeler dan de voorgaande modellen. Ze zijn dan ook zeker de moeite waard om in alle rust te bekijken bij Gelderse Caravan Centrale of op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

2020 Bürstner campers
De compacte Bürstner Lyseo M Harmony Line is gebouwd op Mercedes en is uniek door de nieuwe hybride achterlichten. Ook de Lyseo TD heeft een uitgebreide facelift gehad. De Bürstner Limited-lijn bestaat uit campers met veel extra’s voor een aantrekkelijke pakketprijs. Deze campers zijn duidelijk herkenbaar door de ‘Silver’-lak op de bestuurderscabine.

2020 Hymer campers
De nieuwe Hymer B-klasse White Line heeft veel opties waarmee u de camper helemaal naar uw wens kunt maken. De EXSIS-serie bestaat uit lichtgewicht campers die verkrijgbaar zijn in een integraal of halfintegraal-uitvoering. Daarnaast zijn deze campers een lust voor het oog.  

De Hymermobil B-klasse Masterline heeft een luxe keuken, modern sanitair en heerlijke bedden van meer dan 2 meter lang. Deze camper biedt u de avonturen van het reizen en het gemak van thuis!

Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Elk jaar staan de nieuwste modellen caravans, campers, vouwwagens, tenten en kampeeraccessoires op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Gelderse Caravan Centrale is van 9 tot en met 13 oktober aanwezig om u te adviseren over Bürstner en Hymer campers. Wilt u zeker weten dat we alle tijd hebben om u te adviseren? Maak dan vooraf een afspraak. Dat kan door te bellen naar 0342 – 41 50 52.

Showroom Gelderse Caravan Centrale

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in de showroom van Gelderse Caravan Centrale. U vindt deze showroom van bijna 2000 m2 op bedrijventerrein de Briellaerd in Barneveld. Door de ligging aan de A30 zijn ze makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.