Advertorial: 60e editie Caravana sfeervol en veelzijdig

Wie snel in vakantiestemming wil komen moet zeker een bezoek brengen aan Caravana 2020. Op dit succesvolle kampeerevent begint de voorpret en vind je alles wat je nodig hebt om van je kampeervakantie een topvakantie te maken. Tijdens een gezellig dagje uit in het WTC Expo doe je een heleboel inspiratie op.

Breed aanbod

Caravana pakt uit met met caravan- en camperprimeurs, vouwwagens, (voor)tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste technieken en trends op kampeergebied. Beleving en sfeer hebben dit jaar extra aandacht gekregen.

Het aanbod is verrassend veelzijdig. Naast de vele vertrouwde deelnemers en merken zijn onder andere Eriba en Laika weer terug op de Caravana. Er worden door vele deelnemers demonstraties gegeven, testritten aangeboden, je kunt een unieke kampeerreis winnen en er is een belevingsplein waar De Waard Tenten in samenwerking met campings laat zien hoe mooi kamperen met de tent kan zijn. Vakantiegangers die graag goed voorbereid op reis gaan kunnen workshops volgen in de hal met campings, tenten en accessoires.

Kampeerauto van het jaar verkiezing

Voor het 13e jaar op rij houdt de NKC de Kampeerauto van het jaar verkiezing. De Kampeerauto van het jaar 2020 wordt weer een echte publieksprijs. Er zijn drie categorie├źn: bus, integraal en half integraal. Net als afgelopen jaar is er per categorie een winnaar. Van 1 oktober tot 1 november kon er gestemd worden op de genomineerde campers. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Caravana 2020.

Tot ziens op de gezelligste kampeerbeurs van Nederland!

NKC-leden krijgen korting op tickets voor de beurs. Bestel hier kaarten met korting.