Evenementen

Ik heb onlangs geboekt, maar ik heb geen bevestiging ontvangen. Is mijn boeking goed gegaan?

Indien je de boeking volledig hebt kunnen afronden, is de boeking goed gegaan. De bevestiging van de boeking is verstuurd naar het e-mailadres zoals je hebt aangegeven in de boeking. Mocht je de e-mail niet in je inbox terugvinden, check dan de spambox / ongewenste e-mail box, wellicht is de bevestiging daarin terechtgekomen.

Het evenement van mijn keuze is volgeboekt. Is er nog plaats op de reservelijst?

Wanneer een evenement is volgeboekt, kun je je aanmelden voor de interesselijst. De interesselijst verplicht je tot niets. Komt er een plek vrij, dan worden alle geïnteresseerden op de lijst per e-mail op de hoogte gesteld. De beschikbare plaats wordt weer online aangeboden en eenieder is vrij deze te boeken via onze website. Houd dus je e-mail goed in de gaten en wees er snel bij.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

Stuur een mail naar [email protected] met daarin de naam van het evenement, het nummer plus de reden van annulering. Nadat je boeking is geannuleerd, ontvang je een annuleringsbevestiging plus -nota. Deze documenten kun je gebruiken om de annuleringskosten bij je verzekeraar te claimen, mits de reden onder de voorwaarden valt. Klik hier voor de Algemene Voorwaarden NKC Evenementen 2020.

Ik wil een boeking maken voor een evenement, maar ga zelf niet mee. Kan dat?

Omdat het NKC-lidmaatschap op jouw naam staat, sta jij altijd als ‘hoofdboeker’ in de boeking. Maak de boeking af en vul de gegevens in van de personen die het evenement gaan bezoeken. Vermeld in het notitieveld dat jijzelf niet aanwezig zult zijn. De deelnemerskosten worden hierop aangepast.

Waar vind ik informatie over mijn boekingen?

Direct na boeking ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin alle boekingsgegevens. Wanneer je lid bent, kun je deze boekingsgegevens ook via Mijn NKC inzien. Onder ‘Mijn Evenementen’ staan al je inschrijvingen.

Wat moet ik doen als ik een wijziging voor een geboekt evenement wil doorgeven?

Wijzigingen in geboekte evenementen kunnen worden doorgegeven via [email protected]. De boeking wordt dan aangepast en men ontvangt hierover per e-mail een bevestiging.