22, 23 en 24 april 2016 - Grootste camper event van Europa

Een noodstop met een camper, 4x4 rijden door de duinen, mediterrane hapjes uit hippe Foodtrucks en proefrijden in de nieuwste campermodellen. De NKC (Europa's grootste camperclub) verwacht maar liefst 20.000 camperliefhebbers tijdens het grootste camper event van Europa, van 22, 23 en 24 april op het Circuit Park Zandvoort.

De camper zit in de lift, al jaren. Nederland telt ruim 95.000 kampeerauto's: een wagenpark dat in het afgelopen decennium is verdubbeld. En het aantal campers in Nederland blijft stijgen: het totaal aantal geregistreerde voertuigen in Nederland is opnieuw gegroeid, met bijna 6 procent. De NKC, met inmiddels 40.000 leden, organiseert de NKC Camper Experience 2016, met als doel aspirant campergebruikers te laten kennismaken met de diverse typen campers, 2016-modellen van de diverse fabrikanten en het rijden met de camper. Want tijdens het camperfestijn in Zandvoort kruip je zélf achter het stuur van splinternieuwe campers voor een rondje over het circuit van Zandvoort inclusief de beroemde Tarzanbocht!

Maar er is meer: tijdens het event kun je meerijden in stoere 4x4 campers over het offroad parcours naast het circuit, je kunt de nieuwste modellen campers van binnen en buiten bekijken en je kunt zelfs blijven proefslapen! Daarnaast staat de NKC Camper Experience bol van de workshops en activiteiten. Een noodstop oefenen tijdens de Grip&Slip-training, workshops over belading, gas en elektriciteit aan boord, en zelfs een workshop'Hond mee op vakantie' van Martin Gaus, en nog veel meer. En of dat niet genoeg is: entertainment, muziek, cabaret en een expositie over de mooiste klassieke campers van Nederland! De NKC Camper Experience is het perfecte dagje uit voor iedereen die álles wil weten over reizen met de camper. Laat je inspireren en kom 23 en 24 april naar Zandvoort!

Meer informatie: www.nce16.nl